Фаланги вол-

Фаланги волі

Будинки високі торкаються неба --
То гори збудовані сльозами людей!

Високі, як біль безкінцева,
Що скачує останні бажання у того,
Хто немає нічого для себе, як те
Що проходить, між фалангами ідей.
Не згубити, хочяби, своїх дітей!

Широкі дороги перекреслюють
Великі кам’яні простори
-- місцевих ринкових квадрантів.
Сектори абетка, ключової споживи,
Для духово суб’єктивного розвитка.

Не провідний досвід дітей --
Дизорієнтує їхній розвиток так,
Як приховані повідомлення для тих,
Хто живе лишень для збірки грошей!
Широкі дороги, високі будинки,
Стали важливіші й цільніші
ніж варено-копчена ковбаса для людей!


Рецензии