Ж1ноч1 принади

   Чи існує жіноча дружба?!
У тих сумнів, хто жити не вміє
Чи  життя  йде у нього, як служба
Або  серце не жиє, а скніє...
Народилась бо жінка жінкою!
І принади  - жіночого  роду:
РАДІСТЬ взимку- біла СНІЖИНКА
Чи ДІВЧИНА чарівна на ВРОДУ...
А ЛЮБОВ із сердечною НІЖНІСТЮ,
Що всім гріє і серце, і ДУШУ?
ЧЕСТЬ, ВІДВАГА, ЩИРІСТЬ, ВІДДАНІСТЬ
Чи забавка дитяча - РУЖА...
Є розквітла ВЕСНА, цілюща ВОДА
Є ще ВДЯЧНІСТЬ, СМІЛИВІСТЬ, ДОЛЯ,
А найліпше для всіх  - наша ЗЕМЛЯ,
УКРАЇНА, СВОБОДА І ВОЛЯ!!!


Рецензии