Чашечка

Чашечка

Чи є щось подібне
до кришталевих чашок --
наповнених сонячним світлом?

Чайного смаку, листя сухого,
Ні аромату рідкісних рослин,
Напевно, немає в собі.

Чарівніші від одблиску сонця,
Рожеві квітоньки лишень --
Та солов’ї, що перетинають:
Сни серця та всі бажання мої.

Кришталева чашечко!
Я п’ю запашну каву твою.
Ти даєш ніч безсонну мені --
І я голос твій ніжний люблю!


Рецензии