Ту-ва, ва й! тува, да, Тула ж родинка мая

Нам тута во гармонь прыслали!
Да шэ й на шэй баян ж.
А шо вы думалы, мы прамо
Й ля вам шэ й цэнник на й? Да, Тула дасьць мозга В.


Который дэнь мы тут прождалы й
Ужэ ответы на й:
Колы дэ коньКурСИК у вас там
Да й куклу б вашю хвайн па, х, себе й стой ИХ махСць Б.

Да шо ты хочыш. Шоб жыда щэ й
Вам щэй на рыло влад?
О! Да. Чычас ша й с чай.

Вот вам чырвоны ж фси зь гармосьКИ СЬ?
А сцё пан хцэ сце з гвалт.

Вот мы и ждэмо, шо дэсь ДэмКО Х…
Хрысту да ласКУ Ш в ушк.
Ну, Вова е шэ в нас в ГерМаний:
Э-эй! Прывозь гуд найт!

Колы ж то пак нам вжраты в хаты
Хоча б якы сырка.
Ведь трэ всэ зазыраты
В почтовы явЩык Гад.


Рецензии