капкан любов

Коли думки бентежать серце,
І мрії мають свій полон,
Коли кроки стають безглузді,
То це капкан з ім'ям любов.

В нього колись всі потрапляли,
І всі відчули її дзвін,
І лише де які зуміли,
Співати пісню з двох сторін.

І все життя бентежать думки,
Людей з неспіваним ім'ям,
Чому ніхто їх там не чує,
Чому з'явилось стільки ран.

Але у світі все за планом,
І кожен має вільний шлях,
Тому що кожен вибирає,
Із ким зробити має шах.


Рецензии