Зорепад

Коли падають зорі з небес
Та згасають десь у пітьмі,
Знаю я, що в очах твоїх
Тануть вони, німі.

Та відроджуються знову і знов
Діамантами, що не мають ціну.
Подих я затамую, коли
В їх глибину зазирну

І побачу блиск зорепада,
Спалахи дивні кохання.
Ми будемо разом тоді,
Коли здійснюються бажання.


Рецензии