Сво

Я йду на зустріч, двері не закривай
Розкрий їх настіж, і серце відчиняй
Я дам тобі ключ, ти його візьми
Можливо скоро ми станемо близькими людьми

Ні, я не кохаю тебе, я тобі просто вірю:
Ти надихаєш мене і даєш серцю мрію.
Тримай мою руку, не відпускай,будь ласка
Яж знаю, ти можеш, ну що за відмазка?

Всім людям так складно по одному йти,
По світу блукати і щастя шукати
Чому тоді досі є війни та вбивства,
Навіщо позбавляє нас влада дитинства
Чому, поясни, оті гроші щось значать?
Свої почуття коли люди побачать?

Мені дуже прикро за нашу країну
За світ і народи, за кожну хатину.
Свої інтереси і ти покриваєш
А інших проблем, скажи, ти хоч знаеш?

Бо перш ніж ридати й таблетки ковтати
Бездомним у очі спробуй заглядати.

Я знаю і бачу, надія ще є
І за зимою завжди весна настає
Я мрію жити в ті дні і роки,
Коли народ оживе й підніме руки

З'єднаються разом й підуть поза очі
Щоб знайти те, чого серце так хоче
Своє джерело для почерпання сили
              Ну де ж ви, панове?
Давайте нарешті відкриєм вітрила

29.03.13
21.13


Рецензии