Самотн й шлях

Боляче й сумно мені,
Йде час, неначе пісок,
Холодно й страшно в пітьмі,
І тільки відлуння чужих думок,
І тільки очей мерехтіння.
Прискіпливий погляд. І все.
Хочеться знайти якесь спасіння,
Та все що попадається не те.
Куди, для чого і навіщо,
Іду сама у темноті,
Холодний вітер тільки свище,
В моїй сердечній пустоті.


Рецензии