Люди споживають

Люди споживають

Дуже солона їжа не має смаку.
Кажуть що корм, не для людей;
Для всякої худоби, та для курей.
Худоба такого сорту як свиней...

Дізнався я, що вся худоба
Мало води і п’є.
В день спить; а як проснеться,
то все тільки й жує.

Рогатої худоби -- в світі,
Породи є різноманітні.
Одмітні, між собою,
Рогаті форми,
Розділюють худоби зростом
-- вуликою й малою...

Люди споживають їжу
Смачного складу...

Різноманітні вітаміни,
Виноградне вино,
Молочний сичужний сир,
Курячі яйця, а також і
качині, гусячі, індичі.
Хліб житньо-пшеничний,
Та борщ з м'ясом і грибами
-- обід дуже апетитний!

Борщ рибний,
з листом лавровим,
трошечки солі
та томатної пасти;
Залити сметаною та перцем
-- Так все зробити до смаку.

Ось і є така їжа людини.


Рецензии