Жаден за живот, човек

ЮЛИЯНА ДОНЕВА

Дори да не вървя, а да се влача,
щом още движа се от тук до там,
от теб живот, не ще се аз оплача
и знай, че лесно няма да се дам.

Това е,  за живот съм ненаситна,
а зная, че за всичко има край,
но Боже, моля те, преди да литна
към оня ад, или към оня рай,

дай ми още малко да живея,
не искам много, но поне до век.
А после със духът ти да се слее
един тъй жаден за живот, човек!


Рецензии
Харесах!Жадно и оптимистично!

Росица Бухова   22.04.2013 20:20     Заявить о нарушении
Благодаря, Роси.

Юлия Донева   25.05.2013 16:27   Заявить о нарушении