Жлоб, любов i сало

Жлоб,  любов   і   сало.

На небосхилі сяяли зірки
Коли брехав я що тебе кохаю,
Коли казав, що грошей я не маю
І що в кишенях лиш самі дірки.

А ти морозива просила,
І на кохання не відповіла,
І вухо мені ледь не відкусила
Та знов про шлюб розмову завела.

Я лівою тебе тримав за груди,
А правою все очі затуляв,
Щоб не впізнали мене люди
Що я з коханкою  гуляв.

Брехав тобі, що не жонатий,
Аби добитися свого,
Чого ж ломалась ти,  чого,
Мабуть тому, що небагатий?

А я, дійшовши до екстазу,
Тягнув  до рота кусень сала,
І  проковтнув  його  одразу,
Щоб ти  із  рук  не  виривала,
.
«Ти мій коханий, Козе-Ностре»,
Шепочеш:  «любий» і  те-пе,
Твоя   любов як лезо  гостре»…
Та  й   сало   також   не тупе!

07. 09. 2011г.


Рецензии