***

Хто ж міг подумать,
що так вийде?
Що весни в зиму перейдуть,
коли трава така зелена,
коли сади для нас цвітуть...
Хто ж міг придумать
хуртовини в весінню
теплу всюдицвіть?
Мені для щастя мало треба...
мені б цю зиму пережить...


Рецензии