Посвященно орлам шамильского района

Шамил районалъул гIолохъабаца,
Мах!ачхъалаялда хъала бахъана.
МугIрузда сверарал къвекIал цIумаца ,
Кинабго гIатIиракь кверде босана.

 Нилъер гьал магIарул гIолохъабазда,
 ГIумрудул нух берцин бихьизабуна.
 Бихьинчилъиялъулъ рукIунел шартIал,
 Киналго Аллагьас кьун руго Нужей .

Нужей гIумро кьеги роххун хутIаги,
ТIубаги щивасул рекIел  анищал.
РукIинел ратани гьел нуж гIадинал,
Наслаби рахъаги гIолохъабазул. 
   


Рецензии