Гимн для Продюсерского Центра

ГІМН!!!

Ти не знаєш, як почати і зробити вибір свій.
Дуже важко обирати, та на місці ти не стій!
Якщо пісня в серці ллється, мов дзвінкий стрімкий ручай.
Не тримай її у грудях, а на волю відпускай!

ПРИСПІВ:
Ми йдемо до перемоги, ми здолаємо усе!
Світлий шлях веде в майбутнє і до успіху веде!
Ми на сцену вийдем знову, і під оплески гучні
Заспіваємо для світу! Ми запалюєм зірки!

Кожна мить є неповторна, то ж ціни її щораз.
Треба діяти сьогодні, це наш день і це наш час.
Зможем мрії досягнути, бо вперед завжди йдемо!
Світлий шлях веде в майбутнє, в серці щастя несемо!
(або Зможем мрії досягнути, треба йти завжди вперед…
Щоби оплески почути, ми міняємо сюжет).

ПРИСПІВ:
Ми йдемо до перемоги, ми здолаємо усе!
Світлий шлях веде в майбутнє і до успіху веде!
Ми на сцену вийдем знову, і під оплески гучні
Заспіваємо для світу! Ми запалюєм зірки!


РЕП:
Нам треба йти вперед, завжди вперед, до мрій!
На місті ти не стій! А дій! Це вибір твій!
Із нами ти танцюй, із нами ти співай!
Із нами не сумуй, завжди перемагай!
Нам треба йти вперед, за нами майбуття,
Узяти все, що є найкраще із життя!
Із вірою й добром рушаєм до мети,
Ми – кращі, ми – разом! Бо ми – нові зірки!


Рецензии