Зустрiчi i розставання

Зустрічі і розставання –
Крапки і коми Життя,
Долі своєї пізнання,
Світу свого впізнання.

Йдеш у дорогу далеку
І, залишаючи слід,
Входиш в безмежне «назавжди»…
Й знов починаєш Політ.

Або на час, ненадовго,
Линеш на поклик буття
І… піднімаєшся вгору
Шляхом, що вкаже Душа.

«Здрастуйте» кажеш, «Прощайте»,
Звикаєш до втрат і падінь,
Аж доки себе не знайдеш
У вирі буденних подій.

Зустрічі і розставання,
Виважені слова,
Мрії, дороги, чекання –
Крапки і коми Життя.

18.04.2013


Рецензии