Весна

Пташиний спів наповнив світ,
Мов репетиція до Паски.
Душа в полоні у краси,
У чарівному світі казки.
Пісні співають солов'ї,
Щебечуть весело синички,
І хор завзятих горобців,
Лунає із куща порічки.
Шпаки у гіллі метушаться ,
Обладнують собі дупло
Сорока весело скрекоче,
Нудьги щоб в лісі не було.
Тук – тук, вистукуючи дятли,
Від сну пробуджують усіх,
І на пташиній мові в лісі
Гучний луна довкола сміх.


Рецензии