Чому - для В. Павлiка

Чому ти не дивишся в очі
Біль стоїть він так ранить мене
Зустрічатись більше може не хочеш
Від  думок розривається серце
        Пр
Так і знай  я тебе не відпущу
Я не буду з тобою прощатись
Не такий не такий я не такий
Щоб забути тебе щоб забути

Всі думки всі думки про тебе
І сьогодні я тебе зустріну
Лиш зима заморозити може усе
А любов  ніщо не здолає

Не шукатиму  слів я пробачень
Твоє серце холодне стає
Я нікому тебе не віддам
Поверну тебе люба до себе
Я тебе не відпущу
       Пр
Так і знай  я тебе не відпущу
Я не буду з тобою прощатись
Не такий не такий я не такий
Щоб забути тебе щоб забути


Рецензии