zdaetsya

Здається,ніби,що метелики здуріли,
Так рвуть всі нутрощі,ламають ребра,
Напевне хочуть аби їх зігріли,
Напевне їм набридла ця безодня темна.
###
А може це і не метелики зовсім,
А журавлі,що в даль не хочуть летіти,
Що хочуть бути поряд тільки з ним,
Що хочуть ним одним лише хворіти.
###
А може це густий туман,
Що згустками переживань мене наповнив.
А може-це все відчуттів обман,
Що біль нестерпний мій лише примножив.
###
Здається,ніби,це уже любов,
Здається,ніби,вже напевно!
І хочеться почути його голос знов і знов.
Так хочеться,та вже даремно!


Рецензии
Получила истинное наслаждение,очень вам благодарна,люблю украинскую мову, с уважением, Наталья.

Наталья Беляева Ерух   28.05.2013 18:37     Заявить о нарушении
спасибі

Ноябрь 29   12.06.2013 18:03   Заявить о нарушении