Сунув ХурМан раз шось в хуру

Ой! Да ведзь там щось!..
Ну, так здуру бый ий в шкуру.
Раз такэ садно вж.

Сон ны в нос. Ны в ноздры й шкурам.
Шо?! Пошов ты вон!
Я ли Кобрынь.
Нет, я добруш.
А ты сам осёл.

ЗдрыЛось курвы,
Шо хтось дурынь.
Вин (вона) ж нычог ны й виновны а ны й скоКИ Ш,
Шо ву Кишкы й хвост.

Да. Вот мышы
Лизлы й лизлы... з Лизкамы к Стрылок.
А жабыща всё щэ дрыщат:
Ну, так Вы жэ скот!
Мне налиль щё-т ф сольк.


Рецензии