Чево-то тут не це!

Вчера был снег. А сённи не ж...
Ну, так. Пагода хер.
А мы хацим яшчо й млынцэй!
А хули ж нам мон сер.

Бо як какда нам какаць на
Яшо й на й, хо, й айцец ль!

Тада пашла валиць талпа
Усе их набыцце ць!
А кали Ка`ли да в пица?
Да ничаго ш! Ни страшн!

Мы  гоньдзе с пицца.
Мы тут там...
ПалеЗиМА Й на танк!
Так! ЕльЦин наш? Или чапла шэ не чапила шпань?

Ну, ельцын-курыцын-щанка --
Фсе на адна ж марДаш.
Каго загсЛугЖыхш, той ий няньк. Щэ й, мо, й на всё й жыцця.
Ага!

Так хто ж такой был Ленин? Пець?
Да не! То ён з дурак!
Вот Пётыр Першый влад
Давав жыдам ф шый фша.

А хто даё й сикЧякс?
Хэ! Пуця зь Курыця!


Рецензии