thaw

відлига настає лише коли ти поряд,
 і не важливо, що навкруг сніги.
 залишся і закрий всі штори,
 щоб було темно навкруги.

 сідай навпроти і, діставши сигарету,
 пообіцяй, що залишишся назавжди.
 хоча не так. чекай. не треба.
 не обіцяй - як хочеш, то не йди.

 бо примус - то принада слабих.
 я ж обіцяла бути сильною, як ти.
 і пам`ятай, що найстрашніша зрада -
 то зрада власного життя мети.

 якщо підеш, то я ридать не буду,
 мене цьому не вчили. вмію лиш любить.
 та і цьому мене не вчили люди,
 бо люди вчать лише тому, як важко жить.

 якщо залишишся, то знай, що буду рада.
 і що разом ми дійсно зможем все.
 і що колись на небі Ленінграда
 побачимо ми відображення своє.


Рецензии
Здравствуйте, автор!
Приглашаем Вас участвовать в Конкурсе произведений на украинском языке http://www.stihi.ru/2013/10/11/8000 .
Желаем удачи.

Международный Фонд Всм   06.11.2013 16:54     Заявить о нарушении