milka

Відважся на ніжність,
 Відкрийся душею,
 Залиш всі турботи,
 І будь тільки з нею.

 Турбуйся про щастя,
 Слідкуй за думками.
 Будуй все, що хочеш
 Своіми руками.

 Живи, як сам мріяв,
 Кохай, як в останнє.
 Роби тільки добре,
 Даруй всім вітання.

 Ти будеш щасливим,
 Не можна ж інакше.
 І все, що погане -
 Для тебе ні за що.


Рецензии