do u remember?

Давай зустрiнемось? Хоча б в ось цю суботу.
 Хоча б на декiлька годин/хвилин.
 Що в тебе? Прикрощi, турботи?
 Але ж ти сам так мрiяв буть один.

 Була би поряд, але тобi того не треба.
 Тобi так зручнiше - навколо нi душi.
 У мене не любов до тебе, то потреба.
 У мене те, що важко називати: "Це вiршi".

 Хоча... Все добре. Втiм як i завжди.
 Та ти i так це добре знаеш.
 Але прошу, вiдповiси, зажди:
 Ти взагалi про мене пам'ятаеш?


Рецензии