Вона. Part 2

Чарівність,
Проте, давно вже не наївна.
Їй не можливо суперечить
Бо слова є такими зайвими,
коли Вона говорить,
Складаю зброю, відкидаю аргументи.
Вона настільки ніжна,
Настільки тепла,
що поглядом розплавить лід
у будь якій душі
Вона, здається есенцією почуттів.
Аромат фіалок і квітів по весні
Додати, ще сюди звуків моря, лісу
та пташок
Плюс, краєвиди незвичайної краси,
Трохи суміші із відчуттів на дотик,
Що лиш можна уявити.
Та смак, скажений мікс - кави, полуниці та вина.
То все разом буде вона.
Хоч ні, то буде лиш її частина,
Бо зрозуміти, увібрати, відчути всю її
Не вистачить жодної із мов,
Жодних відчуттів.
Вона, є драйв і рок
І в той же час спокій, створений тихою рікою.
Вона енергія, безпечна зараз,
Дика потім.
Вона, нескінченно сильна,
З тендітними тілом,
І добрим серцем.
Вона, є тою, що ніколи не відступить,
Допоможе, а навзаєм нічого не попросить,
Вона, є тою, про котру мрієш.
Про котру хочеш, та найголовніше
можеш написати вірш чи сонет,
Та хоч весь роман,
Бо все одно, не вистачить жодних слів,
Нажаль, не вмію створювати музику чи малювать
А, як хотілося б мені створити власне танго, чи портрет,
Де б лиш спробував про Неї розказати.
Вона є мрія, казка, фея
Вона, незрівнянна, як життя.


Рецензии