Душа

Кажу тобі:дивися в душу
Тілесне вбрання нам на мить
Розповісти про неї мушу
Вона так радісно бринить

В ній море небо колихає
Пісні співають там птахи
Промінням сонце огортає
Пророслі травою стежки

В ній босоніж по пагорбам
З росою бігають думки
А ранок з днем вітається
Легеньким дотиком руки

а далі тиша.гармонія і тиша.

Там ніч п'є чай з зірками
Розповідає їм казки
Про всесвіт,що поза роками

і знову тиша.сплять зірки.

І кожен день,як новий
Навіть незвіданий мені
Не довгі в часі,а глибокі дні
Заповнюють мене цілком.
Вони в мені.
 
Кажу тобі дивися в душу
Тілесне вбрання нам на мить
Тепер я йти у світ свій мушу
Хоч деякий час там пожить.
19.04.13


Рецензии