А, ба, на!.. Абама хворый? Он сапог!

А у нас гудэ БрыхАльня! -
БрыхаСпати смовж?
Аль нядавна Павла вдаРыв,
Ну, РывэцьКый ктось.

АбанКротыВся таваРыш. -
Шас! Яму памоч м!..
Мыла-мыла маты сына -
А вин взев да зжовк Л.

- Дэ? Кому шо в лёд?.. -
Да, ну, рыба, тонн!
Нашо бо ж дырок
Бильш во льду чым ф попц.

Эх вы, груды! Груды дурный!
Хай умрэ всэ в жоп!
То ж литовськэ но дирмо...
Гынды во под Гродн.


Рецензии