За те що

Почуття, що змушує серце битись кожної хвилини
Ми відчуваєм, те, що є для нас єдиним
І те от неповторне відчуття
Коли кохання, підносить тебе на небеса
Я дякую тобі, за те, що в мене є
За посмішку твою єдину
За твої очі і за те, що ти у мене є
І за твою душу, і оте тепло,
Що зігріває мене навіть,
Коли ми не бачились давно..
Мені подобається це відчуття,
Коли ми вдвох і нам немає вороття
І сонечко ще встане, і зорі не погаснуть
Поки з тобою вдвох ми маєм власне щастя.


Рецензии