liebe

Весінній вечір, пора додому
но ти сидишь, така знайома
така засвідченна під сонцем
немов та "liebe" під віконцем
а час іде і вечір в ніч
і ми вже йдемо пліч-о-пліч
до твої хати підійшли
кажу, до мене завтра ти прийди
я тебе з радістю прийму
чого захочеш, все найду
і кину весь той сірий жмих
і скажу тобі "ich liebe dich"


Рецензии