Нема нi болю, нi жалю

Нема ні болю, ні жалю,
Нема ні сорому, ні страху,
Нема молитися кому,
Нема кому ввижатись жахом.

Нема ні слабких, ані злих,
Нема сердитих і потворних,
Нема розумніших за всіх,
Нема задрипаних і хворих.

Життя і Люди всюди є,
У Людських Душах – Іскра Божа.
У Душах Божа є Любов,
В Любові жити кожен може.

Шукайте Світле у собі,
Шукайте Чистоту у Людях.
Ми живемо в Святій Землі.
Майбутнє наше Святом буде.

24.12.2011


Рецензии