Не плачте за тим, що минуло

Не плачте за тим, що минуло
І Душу колишнім не рвіть.
Прадавні часи проминули,
Відмерле не зможе ожить.

В глибинах, в століттях лишилось
Прекрасне, чудесне Життя,
Що сильним потоком іскрилось.
Для нас воно – давнина.

З Життя потужного того
Коріння наше росте.
Проте те Життя віджилося,
В нас Інше Життя живе.

Живе і радість, і сила,
Що з Світлом вгору веде.
Але  Шляхами Новими
Кожен із нас іде.

У наших серцях і Душах
Є вдячність і є Любов.
І пращурам легко ведеться,
Як внуки навчаються знов

Творити, складати, ростити,
Злітати у інші Світи,
З Любов’ю і Землю, і Небо
Тримати і берегти.

23.12.2011


Рецензии