Я писатиму вiршi тобi

Я писатиму вірші тобі,
І ще, може, іноді прозу...
Хай за вікнами бісяться грози,
Та в кімнаті затИшно в теплі...

Келих пряного з цукром вина
Гріє руки тобі й трішки душу.
Й, відчуваю, сказать тобі мушу,
Що мені ти потрібна одна...

Темних очей твій виклик ловлю:
"Упіймав. А чи зможеш втримАти?!"
Я - готовий цей бій розпочати,
Адже поруч давно вже стою!

Боротьба на всіх рівнях іде,
І я знаю, що зможу здолати,
Лиш тоді, коли згоджусь програти...
...А час йде...

К.В. 04.09.12


Рецензии