УВI СНI

Присвячується найгарнішій, найтеплішій, наймилішій дівчині, яка підкорила моє серце!
Все для тебе, Юлі!


Ти вкладаєш ведмедика в ліжко,
Ляжеш поряд з ним, стиснеш в обіймах,
Ще, щоб зручно, пойорзаєш трішки…
Будеш солодко спати й спокійно.

І поринеш назустріч пригодам
Крізь ті двері, що сон відчиняє:
В першу чергу – хороша погода!
Світить сонечко, пташки співають…

І я вийду до тебе назустріч,
Привітаюсь, всміхнуся відверто.
Ми обоє чекали цю зустріч,
Й наші очі зустрівшись – завмерли.

Запрошу я тебе прогулятись,
Будем чемно ходити під руку…
У музеях вивчать експонати,
На концертах – то музику слухать.

Сядем в парку на лаві широкій,
Голубів годуватимем хлібом.
І зізнаюсь тобі, кароокій,
Що мені лиш одна ти потрібна…

Ти довірливо схилиш голівку,
До плеча до мого пригорнешся…
... А прокинешся знов в своїм ліжку
З ведмежам, що притисла до серця…

К.В. 28.03.13


Рецензии