***

Чомусь так сумно на душі,
ти мене бачити не хочеш;
Про що ти мрієш уночі?
чим голову собі морочиш?
Чого боїшся, милий мій?
До тебе хочу пригорнутись ...
Відчути теплий подих твій...
і на усмішку - усміхнутись!
Не бачила твоїх очей;
одні слова-слова, і годі...
Хочу шалених я ночей...
і поцілунків у знемозі…
Ти мій лише в речах, словах…
Ти мій в своєму лиш мовчанні…
Хочу тебе всього! Лиш так!
В палких обіймах…І коханні…


Рецензии