Chemistry of love

Кохання - летка речовина.. всі хіміки знають...!!!

І в міцно зачинених колбах тримають...
       
) терпляче чекають. забути волію. так.. правила скрізь
 ці завідомо діють...!!!

..і що не захищена чиста відкрита душа. най мудрою буде
 і не поспіша..

..таємне кохання.. стане відкритим..!..
                ... а незахищене ж... ) миттю убитим.

У темному склі як пиво живе).. яке так люблять деякі пані й панове..
Його відкриваєм для себе знову та знову...
Гаряча закуска.. солона як сльози. До неї і влітку і в люті морози.
От так метафорично просте, однак чи кохання... умовно??!!

Троянди - це рози??!! )

Зігрітим пивом лікують застуду. Холодне з сметаною силу додасть.
Та з ліками я обережною буду.. ) Бажання, стражання, пристрасть ) палка.

Холодного краще мені молока...


Рецензии