Течiя

           ТЕЧІЯ

Купальські вогні …. вдалині,
У пітьмі не сплять, мерехтять
Тихо річка журчить і в мить
Підганяє вінок течія, ти чия?

Сміх і  гомін луна й Луна
З темних вод вирина. Хто зна?
Пливе човником куди.. туди,
До коханих рук. Серця стук

Там як пісня ллється. Знайдеться
І той папоротю цвіт, що розквіт
На галявині казковій, чудовій 
В нічний час і лише для вас.

Як у вирій летить, в мить
Вінок як птах. У води дзеркалах
Тануть звуки. У милого руки
Течія принесе... вона знає усе

Про сподівання і справжнє кохання..


Рецензии