Кнiгi Леанiда Пранчака

КНIГI ЛЕАНIДА ПРАНЧАКА

1. Беларуская Амерыка: Кніга дакументальнай публіцыстыкі / Леанід Пранчак - Мінск.: Полымя, 1994. - 415 с.

2. Біблія для каханай: Кнiга паэзіі / Леанід Пранчак. - Мн.: Полымя, 1998. - 302 c.

3. Вольны птах: Вершы і песні / Леанід Пранчак. - Мн.: Дзярж. прадпрыемства "Дом прэсы", 1998. - 63 с. – (Бібліятэка часопіса "Маладосць").

4. Дзяўчынка беларуска: Вершы: Для дашк.узросту / Леанід Пранчак - Мн.: Юнацтва, 1993. - 31 с.

5. Мама, тата і Агата: Вершы і песні: Для дашк. і мал. шк. узросту / Леанід Пранчак. - Мн.: Выд. рэсп. унітар. прадпрыемства "Маст. літ.", 2002. – 127 с.

6. Першапутак: Вершы:Для стар.шк.узросту / Леанід Пранчак - Мн.: Юнацтва, 1988.- 78 с.

7. Пра дзядулю, пра бабулю і пра іх унучку Юлю: Вершы, песні і казка: Для дашк. узросту / Леанід Пранчак. - Мн.: Юнацтва, 1999. – 127 с.

8. Цар-царэвіч з Івацэвіч: Жарты, песні, небыліцы: Для мал. і сярэд. шк. узросту / Леанід Пранчак. - Мн.: Часоп. "Вожык", 2001. - 47 с. – (Бібліятэка часопіса "Вожык").

9. Цік-так, ходзікі!: Вершы, песні, казкі, жарты, небыліцы: Для мал. шк. узросту / Леанід Пранчак. - Мн.: Юнацтва, 2001. - 334 с. – (Школьная бібліятэка).

10. Ясак любові: Зб. вершаў, Леанід Пранчак - Мн.: Маст. літ., 1988.
   


Рецензии
Трэба ў бібліятэцы пашукаць! Дзякуй!

Вершы   10.04.2014 13:46     Заявить о нарушении