Людське лезо

Скажи, скільки разів ти різався людьми?
Скільки разів умивався слізьми,
Через чужі дурощі, зради, насмішки чи фрази?
Скільки носив в собі болючі образи?
Всередині все таке колюче, що голкам вже місця нема.
Вони виступають назовні, пронизуючи шкіру дарма.
Псуємо один одному нерви, серця, душі.
Кидаєм жорстоко друзів в брудні калюжі.
Перетворились в егоїстів нового покоління,
Скоро перетворимось і в бездушне каміння.
Сердечний м’яз не лише для перекачки крові,
Чи для того,щоб пускати сльози пурпурові.
Поверніть собі людяність, перестаньте звірми бути,
Не зважаючи на те, що важко все забути.
Станьте зорею в чийомусь малому світі,
Фарбуйте сірі будинки, вашим світом зігріті.

26.02.2013


Рецензии