Просто пiсенька про кохання й весну

Весна була в красива,
А солов"ї- щасливі.
А я із миленьким пішла
послухать солов"я.

Там яблуня буяла
Під нею ми стояли
Від того аромату
Крутилась голова!

Ми аромат вдихали -
навколо все стихало.
І заглядали зорі,
Чомусь сказали:sorri!

Чому зірки моргали?
Про це  вони лиш  знали,
а місяць здогадався-
за хмару заховався.

Були йому ми вдячні,
бо в темноті не лячно
Сміливості набрались-
до ранку цілувались!


Приспів:Весна прийшла-кохання принесла!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.