Таке воно кохання

Якби кохання не було жорстоким,
Якби воно давало лише радість,
Але кохання є невпинним і глибоким;
Воно переживає навіть старість.

Якбі воно надію не давало.
Але ж дає і залишає у душі.
Яуби ж воно взаємним стало.
Якби...

Та не дає нам вибору це почуття.
Та зустічаеться по справжньому лиш раз.
Лиш раз, але захопить все життя,
І не залишить вібору для нас.

Воно збирає в нашій голові
Всі почуття : і гордість, і смеріння,
І все те різне поєднує в одні,
Але, шуткуючи, лишає нас терпіння.

Тому ми так наповнені чеканням,
На слово, погляд, на дзвінок.
Коли ж всміхається до нас кохання -
Радіємо і робим крок...


Рецензии