I тиха печаль, i у розпачi туга

І тиха печаль, і у розпачі туга,
І смуток тривожний, і легка зажура,
І щемна надія, і потяг до Світла,
І щира Любов, і ніжність розквітла,

І радість творіння, і благість наснаги,
І чисте Життя, і Божественність Саду,
І в синьому Небі Сонячний Птах
Крізь Вічне в майбутнє – Музика, Бах.

11.12.2011


Рецензии