Контур гiр малюe обрiй

Контур гір малює обрій,
Сонця блиск крізь пелену,
Проказала «До побачення»,
Хто зна, може, повернусь.

Крізь туман лечу за обрій.
Інший вимір, інакші Світи.
Що почую, побачу, відчую?
Може, й зможу розповісти.

Все відбудеться, як відбудеться.
Все здійсниться, як вкаже Бог.
Переходимо в вимір з виміру:
І Душа, і Сутність, і Дух.

23.11.2011


Рецензии