***

нема у світі краще долі,
яку ти сам собі обрав,
і радощі усі і біди,
ти як мочалкою вібрав...

і багатієш ти з літами,
і щастя в тебе повен двір,
і вірю,буде добре скоро
ти тільки сам у себе вір!


Рецензии