Не перекреслюй лiнiй на долонi...

Не перекреслюй ліній на долоні –
Перебіг втаємничених стежок,
І пригальмуй упевненості крок,
Бо гинеш у самотньому полоні…

Є одна доля, одна правда на землі,
Хоча з боків запевнюють – багато!
Єдиний раз життя дарує свято,
А потім ставить в гавань кораблі…

І десь по світу ходить половина –
Твоя… І, раптом, не відчуєш ніг,
Коли у ніч весняну, горобину,
Вона в сум’ятті ступить на поріг…


Рецензии
Спасибо...очень понравилось!

Вадим Константинов 2   19.04.2013 08:05     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.