Паперовi птахи, паперовi бiленькi кораблики

* * *

Паперові птахи, паперові біленькі кораблики…
Я складаю з паперу свій дивний, чарівний світ:
По квітках паперових повзуть паперові равлики,
Паперовим дахом тихо йде паперовий кіт,
Біле місто стоїть, розквітають його парасольки
В дрібний дощ паперовий – паперові летять голубИ…
Мокнуть в білім дворі паперові веселі гойдалки,
Цілий світ із паперу: дивись,
бережи і люби.


:)

 рассв.17.04.13


Рецензии