Да, гэй, дядя Вася, даВВАй!..

Жраць бишбармак

Да й вот пынька
Я прыгнав улад
Да, ой, куда ш ата, а, сь?
Бо дядя зь родны стрицяюць нясь:
Так как драва с кирпича й?

Да, ха, лави-тко тут гондэ Вань!
Ведь вин вуж ужрамш Паша:
Так как там блин твой посредь сталба б?!
Эй! там за плота ж!

Усе паддамШыс шэ, ха-м, с раньня.
Да й хули ты гондэ вшам.
Дуэт жэ ваш тута чы нужна х.
Хахлы вы и ны чырта
Ны панимаш русака зь.

Опшым, правильна ехаць к мам
Вжа й на ровэрах Васьц.
А шо гондэ километраж!
З Янова два шаг.

А мы вазоны чы хоць палыВаль
Да там, дэ нас и ждат
Ны задница жа Тельца –
Коза да з Змия щ!

Так! Так!.. И расБорКУ СЬ Мняв
Фсе увчынили сраз:
Да ны хрена у Вас туфт а ны й скалк! Бачиш, от, ныформать!
Ну, ныц, ны видика ж ны прыслаль
А ны дочка Стрыльца й.

Так що можэць ва всём ракСабРахц
Но Щучья гавЛавВах.
Бо й мабильняк
У дедка как у шпань:
З бравЗера минь-операль.

И ву Киефе з бузина й
ЗубКИ СЬ, Кись, лич но в хам.
Бузуки зь не, нет ву-х Казлань: ты но скажы шо матц!
Паетаму мы прывыКайл
Да спавыдань мамашьк:
А ну-ка лажыс-ка спа, м!..
Мы бо ж ву цэркву зафтр.

И вжэ й ны й спыць наша дама славн:
Ах, да как там прызнатц,
Шо влад с сынка исдеватц!..

Хо! Й тая ек раз сатана ж,
Шо совысць мае каксь.
Ну, гришна бы й вси собак: ны на кота й ш ны брыхам.
Опшым, 100 лет прожыла баб Яга,
А ны од жызни ны й салк.
Да, но пахат да пахат.
Ну, а раз так, то давай
И друг тарзан Тигыр шквар.
А то, дывысь но, ослаб!
Выпымш воды уф жаб.


Рецензии