I тiльки незбагненна свiтла нiжнiсть

Київський камерний оркестр, Р.Кофман.
Г.Доніцетті, Концерт ре мінор для скрипки,
віолончелі та струнного оркестру

І тільки незбагненна світла ніжність
Веде у невимовне Свято-радість.
Де глибиною промовляє Вічність,
Там у Душі зростає Свято-ясність.

29.11.2012


Рецензии