Це вже було. Я бiльше там не буду

Київський камерний оркестр, Р.Кофман.
Є.Станкович, Симфонія №4 «Lirica»

Це вже було. Я більше там не буду.
Я вже була на дні сирої ями.
Я краще щезну й розлечусь повсюди,
Де знову зустрічатись зможу з вами.

Я не старію. Я перехворіла,
Я вже пройшла через страждання й корчі.
Я не помру. В мені відкрилась Сила,
Що живить Дух і розкриває очі.

Я вже була, не раз була слабою
Впродовж віків, впродовж тисячоліть.
Не буду вже нікчемною, старою,
Не притягну років і страхів гніт.

Я засліплю майбутнє чистотою.
Я пронесу Єство Життям, як скарб.
Я завжди буду тільки молодою.
Я на Землі – Безмежна Божа Яв.


29.11.2012


Рецензии