Я зачеплюсь за Небо ненароком

Я зачеплюсь за Небо ненароком,
Коли піду між хмарами блукати,
А Сонце буде сяяти високо-
Мені ніяк рукою не дістати.

І Дощ піде від легкого торкання,
Задує Вітер, бавлячись зі мною,
Я буду в радості сміятися весняно,
І раптом стану теплою Весною.

16.04.2013


Рецензии