Я хочу повноц нного кохання

Я хочу повноцінного кохання,
А не якусь частину твого "я".
У мене лиш одне прохання,
Будь ласка, збережи моє життя.

Я знаю, що це неможливо,
Ти розгубився, так буває.
Але для мене ти, як диво,
Що у душі моїй  співає.

Постій хвилинку і послухай,
Як зізнаюсь тобі я в почуттях.
Заплющуй очі, хай лише вуха
Тримають тебе на цих стільцях.

Не треба сексу, досить поцілунків,
Я просто хочу знати, що
Скоро всі підуть за лаштунки,
А ми не втечемо нізащо.

Бо хочу я щоб зрозумів ти
Те, чого мені не можеш пояснити.
Щоб ми раділи, наче діти,
Щоб вміли сни свої здійснити.

Ти знаєш, що я давно тебе кохаю?
Ти віриш в те, що я здаюсь?
Я кожен день тебе шукаю
В думках своїх чомусь.

Не маю відповіді я на це питання,
Та знаю точно - ти моє.
Я знаю, що я для тебе перша і остання,
Без тебе я ніхто, без тебе я не є.


Рецензии
Я обожаю впринцепи Украину и всех людей,кто там проживает. А уж люди творческие,которые пишут замечательные стихи просто превозношу)отлично!

Аннет Воронова   15.04.2013 18:21     Заявить о нарушении
спасибо)))

Яся Бойваленко   16.04.2013 20:21   Заявить о нарушении