Якщо хочеш

Якщо хочеш щось доказати,
Ноги в руки, і нумо – вперед.
Не зважай на припадки простати,
Ця закваска – життя, а не мед.

Якщо мама в дитинстві не вчила
Ображати грубе суспільство.
Станеш схожий ти лиш на дибіла,
На Васька, що живе по сусідству.

Глянь на руки, заляпані кров’ю,
Заховай свою совість навіки.
Затули свої очі любов’ю,
І кидай вже вживати ті ліки.

Кинь курити і відновлюй легені,
Пам’ятай, ще є сили  чекати.
Не зважай на нестачу манерів,
Припиняй по домівці блукати.

І якщо ти зустрінеш життя,
У якому цвітуть лише квіти.
Пам’ятай, що синонім до слова кохання –
Це діти.


Рецензии